Profil

VI TILBYDER KVALITETS PRODUKTER.

We-Tech ApS startede i 2008 og ejes af Jeanett Thomsen og Henrik Klausen som begge er direktører for virksomheden og står for den daglige drift.

Vi har i dag 10 sælgere kørende og 3 fuldtids ansatte på vores kontor og lager. Vi glæder os over at vores vision om at skabe en god og tryg arbejdsplads er lykkeds og at vores salgsteam hver dag yder deres optimale. Vi fokusere meget på at holde et tæt samarbejde imellem kontor, sælgere og os selv.

Vores team er dedikeret til at levere det højeste niveau af service og avanceret vedligeholdelsesprodukter i vores eget brand som er WT produkter til industrien. Vi er engageret i at servicere vore kunder indenfor en bred vifte af brancher som: landbrug, entreprenører, fiskeindustrien, vognmænd, maskinstationer og anlægsgartnere m.m. Vi udvikler højkvalitets produkter til nutidens krav og behov indenfor en bredt område af maskiner og udstyr som rammer stort set alle typer af brancher. Det kan siges meget enkelt: Vi gir´klar besked om sund fornuft.

Vi har et tæt og troværdigt samarbejde med vores leverandører, som ligeledes sikrer os at vores høje standard og kvalitet hele tiden er kontrolleret og at vi konstant er opdateret på nye godkendelser, nye produkter og lovpligtige mærkninger af vores emballage, etiketter og vores sikkerhedsdatablade lever op til nutidens krav. Vi er i en forrygende udvikling og beskæftigere i dag sælgere fordelt i hele landet.

Alle vores produkter er kvalitetstestet og sikrer hvert enkelt produkts maksimale udbytte for brugeren. Vi er uddannede repræsentanter og uddanner selv vores salgskonsulenter, så vi ved at de er udlærte og godt klædt på til at betjene og servicere vore kunder og det marked, som vi bevæger os i.

Vi har igennem de seneste 6 år dannet os et godt og bredt marked i både Danmark, Grønland, Island og Færøerne og satser på at udvide vores grænser i løbet af 2014.

Vi gør et stor arbejde og interesse i at deltage på alle de messer som har relation til vores produkt gruppe.

profil