Profil

VI TILBYDER KVALITETS PRODUKTER.

We-Tech ApS startede i 2008 og ejes af Jeanett Thomsen og Henrik Klausen som begge er direktører for virksomheden og står for den daglige drift.

Vi har i dag 10 sælgere kørende og 3 fuldtids ansatte på kontor og lager. Vi glæder os over at vores vision om at skabe en god og tryg arbejdsplads er lykkedes og at vores salgsteam hver dag yder deres optimale. Vi fokuserer meget på at holde et tæt samarbejde imellem kontor, sælgere og os selv.

Vores team er dedikeret til at levere det højeste niveau af service og avancerede vedligeholdelses-produkter i vores eget brand – WT produkter. Vi er engagerede i at servicere vore kunder indenfor en bred vifte af brancher som: landbrug, entreprenører, fiskeindustrien, vognmænd, maskinstationer og anlægsgartnere m.m. Vi udvikler højkvalitets-produkter til nutidens krav og behov indenfor et bredt område af maskiner og udstyr i stort set alle brancher. Det kan siges meget enkelt: Vi gir´klar besked om sund fornuft.

Vi har et tæt og troværdig samarbejde med vores leverandører, der sikrer at vores høje standard og kvalitet hele tiden er kontrolleret og at vi konstant er opdateret på nye godkendelser, nye produkter og lovpligtige mærkninger af vores emballage, etiketter og sikkerhedsdatablade. Vi er i en forrygende udvikling og beskæftiger i dag sælgere i hele landet.

Alle vores produkter er kvalitets testet og sikrer hvert enkelt produkts maksimale udbytte for brugeren. Vi er uddannede repræsentanter og uddanner selv vores salgskonsulenter, så vi ved at de  godt klædt på til at betjene og servicere vore kunder og det marked, som vi bevæger os i.

Vi har igennem årene dannet os et godt og bredt marked i både Danmark, Grønland, Island og Færøerne og satser på at udvide vores grænser i de kommende år.

Vi gør et stor arbejde ud af at deltage på alle de messer med relation til vore produkter.

profil