Vi tilbyder

KVALITETS PRODUKTER

We-Tech ApS leverer og sælger udelukkende den højeste kvalitet af smøremidler og vedligeholdelses produkter, for at sikre en maksimal ydeevne og beskyttelse af maskiner og udstyr i længere perioder. De additiver som anvendes i vores produkter, udvælges og sammensættes nøje for at skabe og optimere vores kvalitet. Vores produkter er udviklet og fremstillet op til de højeste standarter og ikke ned til en lav pris.

GOD SERVICE

Vi yder en personlig, god og landsdækkende service, da vores sælgere besøger kunderne regelmæssig og følger op på kundens behov. En vigtig del af besøget er at vi demonstrerer og viser vores produkter, så kunden får det indblik og den service der er optimal. Det er betydningsfuldt for os at udføre den nødvendige rådgivning og service på alle områder.

Vi står naturligvis til rådighed med teknisk support via telefonen og mail eller ved at sende en af vores dygtige salgskonsulenter forbi og vi bestræber os på at at løse opgaverne sammen med kunden. Vi gør hvad vi kan for at servicere og være produktorienterede, så vores kunder vil få den specifikke og optimale vejledning og tryghed som skal være tilstede for at opnå fuld tilfredshed fra kunderne. Skulle der opstå spørgsmål omkring vores produkter og deres anvendelses områder, er vi altid parate til at hjælpe.

Vi leverer fra dag til dag og har personale på vores lager der altid vil være behjælpelig med at få varerne bragt frem hurtigst muligt.

PROFESSIONEL VEJLEDNING

Vi sætter en ære i at yde en professionel vejledning, som vi vægter højt. Vi skaber relationer til vores kunder via vores mange års erfaring med dansk erhvervsliv og vores levenrandører som hele tiden er et skridt foran. Vi skaber og udvikler NYE LØSNINGER frem for at kopier det allerede skabte.